توضیحات
یکی از خواص پنیر این است که بهواسطه تولید آن توسط فرایند متابولیکی قابلیت هضم آسانی در بدن دارد. پروتئین منبع عالی از انرژی برای بدن است؛ بنابراین اگر دوست دارید بهجای خوردن کربوهیدرات منبع دیگری جایگزین تأمینکننده انرژی خود کنید، پنیر را به سالاد و وعدههای غذایی خود اضافه نمایید. بر اساس مزه پنیرها میتوانید انتخابهای متفاوتی و سالم داشته باشید. یکی از خواص پنیر این است که غنی از کلسیم، پتاسیم، فسفر، آهن و پروتئین است. برخی از پنیرهای دارای ویتامین و انواع باکتریهای مفید برای هضم غذا نیز میباشند. پنیر مزایای سلامتی فراوان و اثباتشدهای در خود دارد. شما با خوردن پنیر استخوانهای سالم، چربی مفید برای بدن، قلب سالمتر، منبع مناسب برای پروتئین، پیشگیری از بروز سرطان، کربوهیدرات کافی، دریافت کلسیم برای داشتن استخوانهای و دندانهای سالمتر به همراه کاهش سطح استرس خواهید داشت. علاوه بر این خوردن پنیر، برخلاف آنچه مردم تصور میکنند به عملکرد مغز و سلامتی روده نیز کمک میکند. چربیهای سالم و مفید برای بدن موجب عملکرد بهتر قلب نیز میشود. یکی از خواص پنیر این است که بهواسطه داشتن مقادیر زیادی چربی مفید موجب بهبود عملکرد قلب میشود. پنیر سفید مثلثی روزانه وزن 240 گرم از کیفیت بالایی برخوردار است و به شما پیشنهاد میشود.لبنیات یکی از گروههای اصلی هرم راهنمای غذایی است که شامل شیر، ماست، پنیر، دوغ، کشک و بستنی میشود. مصرف روزانه 2 تا 4 واحد از این گروه برای همه افراد توصیهشده است. بهتر است در برنامه غذایی خود برای به دست آوردن همه مواد موردنیاز بدن از گروههای غذایی متنوع استفاده کنید.
وزن | 240 گرم |
ابعاد بستهبندی | 4 × 11 × 11 سانتیمتر |
شماره پروانه بهداشت | 38/13992 |
روش نگهداری | یخچال |
شکل ماده غذایی | قالبی |
مواد تشکیلدهنده | شیر گاوی |
میزان چربی | پرچرب |
سایر توضیحات | ارزش غذایی در هر سهم از مصرف: انرژی: 27.8 کیلوکالری قند: 0.03 گرم چربی: 2.03 گرم نمک: 0.21 گرم اسیدهای چرب ترانس: 0.03 گرم |